Stagiair development (32/40u)

Start een project
Kom jij werken bij één van de snelstgroeiende agencies van Nederland?

Wij zijn op zoek naar ambitieuze designers en developers die het team van Jointly Heroes komen versterken. Wij zijn gek op ons werk en dit laten we graag zien. Met een team van jonge professionals staan wij elke dag voor de klant klaar. Wij krijgen het warm van technische innovatie, stijgende cijfers en tevreden klanten.

Lees snel verder en solliciteer direct!

Groei mee met Jointly Heroes

Jointly Heroes is een bedrijf dat bestaat uit jonge ondernemers die enorm veel energie krijgen van het ontwerpen van online en offline uitingen. Wij zijn een full service agency uit Almere. Door een brede combinatie van diensten zorgen wij al jaren voor allerlei online en offline oplossingen. We helpen met name om bedrijven te voorzien van moderne digitalisering en daarbij aansluitend drukwerk. Hiermee kunnen we organisaties ondersteunen in de manier waarop zij hun boodschap willen laten overkomen bij hun doelgroep(en). Wij krijgen energie van nauwkeurige samenwerkingen, waarde verhogende resultaten en de never ending learning curve van ons prachtige beroep. De laatste tijd zit Jointly Heroes in een stroomversnelling en zijn wij actief bezig met uitbreiden, groei jij met ons mee?

Wat ga je doen?

Als (WordPress) developer werk je aan het ontwikkelen van hoogstaande websites die goed presteren en er professioneel uitzien. Als (WordPress) developer kan jij je weg vinden in de wereld van het web. Denk hierbij aan; Javascript, HTML, CSS, jQuery, ReactJS en PHP. Je gaat ons ondersteunen bij bestaande en nieuwe projecten.

Je zit in het mooiste kantoorpand van Almere op 17 hoog dichtbij het centraal station. Mocht je ergens niet uitkomen of heb je bij sommige dingen af en toe meer ondersteuning nodig is dat geen probleem. Wij zijn met een team die je constant willen en kunnen helpen met je groeiambities. Ook de koffie en de lunch worden voor je verzorgd. Je hoeft alleen maar je best te doen en dan doen wij de rest voor je.

Wie ben jij?

 • Je hebt ervaring met de structuur van WordPress en bijbehorende systemen;
 • Je bent creatief en laat dit zien in je digitale creaties;
 • Je bent een dolenthousiast persoon die ambities heeft om door te groeien in het vak;
 • Je hebt een flexibele en leergierige houding;
 • Je bent informeel, maar houdt wel van hard werken;
 • Je bent woonachtig in of rondom Almere.

Je hebt een streepje voor als je één van deze kwalificaties hebt (geen vereisten):

 • Je weet hoe je externe koppelingen moet verbinden met WordPress, bijvoorbeeld REST API's;
 • Je kan WordPress plug-ins ontwikkelen;
 • Je kan werken met een CSS framework zoals Tailwind;
 • Je hebt ervaring met WooCommerce;
 • Je hebt basiskennis van talen/frameworks zoals Vanilla Javascript, Php, ReactJS, VueJS;
 • Je hebt basiskennis van UI/UX design.

Klinkt allemaal best heftig en natuurlijk hoef je nog niet alles te kunnen. Wij gaan er tijdens je stageperiode voor zorgen dat je bovengenoemde onderdelen snapt waardoor je jezelf verder kan doorontwikkelen.

Interesse?

Stuur een mail naar: werkenbij@jointlyheroes.nl en wij nemen contact met je op!