Webshop op maat

Prijs op aanvraag

Volledig op maat: Een goed werkende webshop moet voldoen aan een flinke hand vol eisen. Wij ontzorgen je op technisch en grafisch gebied.


Vraag vrijblijvende offerte aan

Dé oplossing voor webshops die willen groeien!

Het openen van een webshop is natuurlijk niet zo moeilijk, maar het succesvol maken van je webshop en het laten groeien hiervan is helemaal niet zo gemakkelijk. Er zijn ontelbaar veel webshops waardoor er weinig branches overblijven waar je zonder enkel probleem je concurrentie kan verslaan en waar je bijvoorbeeld zonder problemen hoog in de zoekresultaten terecht komt. Het is dus ontzettend belangrijk dat een webshop niet alleen technisch goed in elkaar zit, maar ook door een bezoeker als prettig wordt ervaren. Wij denken niet alleen aan hoe het technische plaatje in elkaar moet zitten, maar bouwen webshops ook met de intentie om de klantreis te optimaliseren en het verkoopproces zo eenvoudig mogelijk te houden voor de bezoeker.

Mogelijkheden om te reserveren & boeken

Een webshop is niet alleen een pagina waar mensen producten kunnen bestellen. Misschien wil jij wel online reserveringen en boekingen verkopen voor bepaalde evenementen. Denk bijvoorbeeld aan plaatsen verkopen voor concerten en beurzen, maar ook aan reserveringen voor restaurants en hotels. Via de juiste custom tools bouwen wij onderdelen die ervoor zorgen dat websitebezoekers binnen no-time een reservering of boeking kunnen plaatsen en dat dit ook duidelijk weergegeven wordt in je eigen administratie.

Wil jij een webshop waarin het mogelijk is voor bezoekers om iets te reserveren of boeken? Bekijk dan ons reserveren & boeken pakket.

abonnementen-dashboard-cijfers

Verkoop abbonementen

Met een abonnementsmodel levert een organisatie regelmatig producten of diensten in ruil voor betaling. Dit zijn vaak maandelijkse of jaarlijkse kosten. Je kunt abonnementen op eindeloos veel manieren aanbieden en presenteren. Ook voor losse productverkoop.

De voordelen van een webshop die op het abonnementsmodel draait zijn de terugkerende inkomsten. Je kunt hier als organisatie je omzet mee voorspellen en kan uitgaan van stabiliteit op het gebied van inkomsten.

Wij bouwen al jarenlang webshops met het abonnementsmodel voor ondernemers die daar behoefte aan hebben. Wil jij jouw webshop voorzien van een abonnementsmodel? Kijk snel bij ons abonnementen pakket voor meer informatie.

Held Stukadoors

Held Stukadoors bestaat sinds 2007 en helpt klanten met hoogstaand stucwerk. Wij hebben voor Held Stukadoors een nieuwe en stoere website gebouwd waar klanten gemakkelijk een offerte kunnen aanvragen en projecten kunnen bekijken.

Rankingpartner

Bij Rankingpartner helpen ze bezoekers met het vergroten van hun online vindbaarheid. De vraag aan Jointly Heroes was om een strakke en duidelijke website te ontwerpen en bouwen met call-to-actions en een simpel contactformulier.