Volledig custom

Prijs in overleg

Ideaal voor: Organisaties die hun website écht naar het hoogste niveau willen tillen door middel van unieke functies, automatisering en aanvullende opties.


Vraag vrijblijvende offerte aan

Een volledig custom website om winst te behalen in de online wereld!

Voor grotere organisaties ontwerpen wij websites volledig custom met bijbehorende automatisering en technische functies. Door middel van high-end vormgeving en bouw op maat zorgen wij ervoor dat de nieuwe website een echte uitblinker wordt. We brainstormen mee over de beste oplossingen en zorgen ervoor dat dit meegenomen wordt in het ontwerp en de bouw. De organisatie krijgt na het brainstormen een ontwerp aangeleverd en als het ontwerp is goedgekeurd beginnen wij aan de bouw.

Jij levert ons de content en huisstijl aan voor de nieuwe website. Wil je dat wij je content ontwikkelen? Dat kan! Geef dit dan aan in de offerteaanvraag.

Met het volledig custom pakket kun je een volledig functionele website verwachten waarin jouw wensen verwerkt zijn. Meer informatie? Klik op 'pakket aanvragen' en wij helpen je zo snel mogelijk verder.

European Kennel Club

European Kennel Club is een gerenommeerde naam binnen de hondenregistratie industrie. De European Kennel Club (EKC) helpt hondenbezitters om hun hond te registreren via alle wettelijke vereisten. Ook geven zij hondenshows.

Triple Pharma B.V.

Triple Pharma B.V. is dé specialist in het opzetten van een eigen lijn voedingssupplementen. Zij waren op zoek naar een partij die kon helpen en adviseren in het bouwen van hun nieuwe bestelplatform met complexe componenten.