Vliegende start

Je bent al online vanaf € 1.499,-

Ideaal voor: Ondernemers die snel online willen met hun nieuwe website tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Dit pakket past het beste bij starters.


Vraag vrijblijvende offerte aan
website-zelf-onderhouden

Beleef een vliegende start met jouw nieuwe online platform!

Ben je starter en weet je niet zo goed hoe je moet beginnen met het ontwerpen, bouwen en up-to-date houden van een eigen website? Het ontwerpen en bouwen van een website kan op honderden verschillende manieren en laat dat nou net de reden zijn dat veel mensen niet weten waar ze moeten beginnen. Wij helpen starters al jarenlang door deze zorg weg te nemen en ze een vliegende start te geven in de online wereld. Zo kan jij je lekker bezig houden met hetgeen waar je een website voor nodig hebt: ondernemen. Mooi toch?

Jij levert ons de content en huisstijl aan voor de nieuwe website. Wil je dat wij je content ontwikkelen? Dat kan! Geef dit dan aan in de offerteaanvraag. Wij ontwerpen op basis van de content en een goed intakegesprek een aansluitend design waarin jouw wensen verwerkt zijn.

Met het 'vliegende start' pakket kun je een volledig functionele website verwachten waarin jouw wensen verwerkt zijn. Meer informatie? Klik op 'pakket aanvragen' en wij helpen je zo snel mogelijk verder.

Parra.nu

Parra.nu is een van de grootste websites van Nederland en België. Zij zijn een online platform dat jou op de hoogte houdt van alles dat er zich in Nederland, België en de wereld afspeelt. Stabiele hosting is dus noodzakelijk.

Held Stukadoors

Held Stukadoors bestaat sinds 2007 en helpt klanten met hoogstaand stucwerk. Wij hebben voor Held Stukadoors een nieuwe en stoere website gebouwd waar klanten gemakkelijk een offerte kunnen aanvragen en projecten kunnen bekijken.