Reserveren & boeken

Prijs op aanvraag

Ideaal voor: Ondernemers met een bedrijf waar het mogelijk is om te reserveren of boeken. Denk aan restaurants, hotels en evenementen.


Vraag vrijblijvende offerte aan

Mogelijkheden om te reserveren & boeken

Een webshop is niet alleen een pagina waar mensen producten kunnen bestellen. Een webshop kan ook bestaan uit online reserveringen en boekingen voor restaurants, hotels, evenementen en nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan plaatsen verkopen voor concerten en beurzen, maar ook aan reserveringen voor tafels en stoelen binnen de horeca. Via de juiste custom tools bouwen wij onderdelen die ervoor zorgen dat websitebezoekers binnen no-time een reservering of boeking kunnen plaatsen. Dit gepaard met unieke vormgeving zorgt ervoor dat de klantbeleving van jouw bedrijf enorm stijgt.

Wil jij een webshop waarin het mogelijk is voor bezoekers om iets te reserveren of boeken? Doe dan onze offerteaanvraag.

M&N Bestratingen

M&N Bestratingen zet zich al jarenlang in om met hun expertise overal en altijd kwaliteit te leveren wat betreft het aanleggen van alle soorten bestratingen. Zij hebben ons gevraagd om hun website te vernieuwen en optimaliseren.

Flamingo Beer

Flamingo Beer is een biermerk dat wordt gebrouwen op het prachtige eiland Bonaire. Jointly Heroes kreeg de opdracht om drukwerk zoals bierviltjes, bestickering, beachflags en drankkaarten te ontwerpen en op te sturen naar Bonaire.