Abonnementen

Prijs op aanvraag

Ideaal voor: Ondernemers die producten aanbieden welke afneembaar zijn middels de abonnementsvorm.


Vraag vrijblijvende offerte aan

Verkoop abonnementen aan bezoekers

Met het abonnementsmodel levert een organisatie regelmatig producten of diensten in ruil voor betaling. Dit zijn vaak maandelijkse of jaarlijkse kosten. Je kunt abonnementen op eindeloos veel manieren aanbieden en presenteren. Denk bijvoorbeeld aan producten die maandelijks verstuurd worden, online streamingdiensten, en digitale producten.

De voordelen van een webshop die op het abonnementsmodel draait zijn de terugkerende inkomsten. Je kunt hier als organisatie je omzet mee voorspellen en kan uitgaan van stabiliteit op het gebied van inkomsten.

Wij bouwen al jarenlang webshops met het abonnementsmodel voor ondernemers die daar behoefte aan hebben. Wil jij jouw webshop voorzien van een abonnementsmodel? Doe dan onze offerteaanvraag.

Merkenbureau Van Asselt

Merkenbureau Van Asselt combineert een hoge mate van kwaliteit van dienstverlening met een lage prijsstelling. De heren van Merkenbureau van Asselt hebben ons gevraagd om deze filosofie door te voeren in een nieuwe website.

Paramour Pursuits

Paramour Pursuits waagt zich verder weg om echt zinvolle gehoste ervaringen aan te bieden en belooft meeslepende reizen ver buiten de platgetreden toeristische paden. Wij hebben geholpen om dit unieke concept te realiseren.