5 verschillende contentvormen die ingezet kunnen worden om in de awareness fase traffic naar je website te krijgen

Start een project
Er zijn honderden verschillende contentvormen. Elke contentvorm heeft haar eigen charmes, maar welke contentvorm pas je wanneer toe? In deze blog kijken we naar de awareness fase van de potentiële klant en welke contentvormen je in die fase kunt toepassen om mensen kennis te laten maken met je product/dienst.

Wat is digital support eigenlijk?

Digital support is de definitie van klantenservice via digitale kanalen zoals bijvoorbeeld e-mail, chat, mobiele applicaties en social media. Het is een mogelijkheid om als klant te communiceren met het bedrijf door gebruik van smartphones, tablets en computers. Wij vinden dat directe 'digitale' communicatie met onze klanten een absolute 'must' is om onze processen gestroomlijnd te laten lopen.

De communicatie met onze klanten loopt nu via e-mail contact, whatsapp gesprekken of telefonische gesprekken. Wij zijn als organisatie heel flexibel en onze klanten zien dit ook graag, echter zijn de nadelen van deze vorm van communicatie dat wij moeten zoeken naar de vragen en opmerkingen van de klant. Om snel en adequaat te handelen is dat geen ideale situatie.

Een berichtje om iets op de website aan te passen, een foutmelding bij een verzonden e-mail of het plaatsen van een nieuwe bestelling drukwerk ontvangen wij op verscheidene wijze. Om het efficiënter en ook effectiever te maken gaan wij over naar een support ticket systeem met maar één doelstelling: Een betere klantbeleving. Vier andere tips om de klantbeleving te verbeteren? Lees hier de blog van Dialoggroep!

Hoe ziet het systeem eruit?

Het supportsysteem is ontworpen met allerlei mogelijkheden om vragen en opmerkingen te managen. Met een prioriteitsniveau van laag, gemiddeld of hoog kan de klant zelf aangeven hoe belangrijk de ticket is. Wij krijgen vervolgens direct een melding dat er een ticket is aangemaakt zodat we tot actie over kunnen gaan.
De voordelen die deze manier van werken heeft zijn:

  • Alle tickets worden weergegeven in één overzicht met de taken die daarbij horen;
  • Handige zoekfuncties om te filteren op onderwerp van de ticket;
  • Een eenvoudigere samenwerking intern en tussen ons als bedrijf en de klanten;
  • Een slimme wijze voor een betere afhandeling van de tickets

Benieuwd naar 5 directe ‘wins’ voor jou organisatie tijdens digitale transformatie. Download het e-book van: House of Low code hier!

Onze klanten tevreden houden!

Wij bieden onze klanten meerdere diensten aan wanneer wij tot een samenwerking komen. Één van deze diensten is onze hostingservice. Onze hostingservice is meer dan simpelweg het onderbrengen van de domeinnaam. Lees hier meer over hosten bij Jointlymedia.

Onderhoudsafspraken zijn ook onderdeel van onze hostingservice. Wij leveren het online concept kant en klaar op volgens de wensen van de klant. Bij deze onderhoudsafspraken hoort ook de service dat wij altijd beschikbaar zijn om (kleine) wijzigingen door te voeren op de website of webshop. Deze service willen wij via dit support ticket systeem gaan centreren.

Ook een ticket systeem opzetten voor jouw klanten?

Wij geloven 100% in de diensten die wij aanbieden. Wanneer het supportsysteem live gaat is dit systeem ook te gebruiken voor onze partners. Dit betekent dat het niet alleen de klantbeleving van Jointlymedia verbetert, maar is er ook de mogelijkheid om de klantbeleving van de klanten van onze partners te verbeteren.

Benieuwd naar de tien populaire digitale ontwikkelingen? Lees ze hier op Frankwatching!

Merkenbureau Van Asselt

Merkenbureau Van Asselt combineert een hoge mate van kwaliteit van dienstverlening met een lage prijsstelling. De heren van Merkenbureau van Asselt hebben ons gevraagd om deze filosofie door te voeren in een nieuwe website.

NUL36

NUL36 is een restaurant dat zit gevestigd op de Grote Markt in Almere. Door hun unieke interieur, het uitgebreide menu en gezellige terras is NUL36 snel populair geworden. Wij hebben het restaurant voorzien van drukwerk op maat.