Grafisch vormgever stage (32/40u)

Start een project
Kom jij werken bij één van de snelstgroeiende agencies van Nederland?

Wij zijn op zoek naar ambitieuze designers en developers die het team van Jointly Heroes komen versterken. Wij zijn gek op ons werk en dit laten we graag zien. Met een team van jonge professionals staan wij elke dag voor de klant klaar. Wij krijgen het warm van technische innovatie, stijgende cijfers en tevreden klanten.

Lees snel verder en solliciteer direct!

Groei mee met Jointly Heroes

Jointly Heroes is een bedrijf dat bestaat uit jonge ondernemers die enorm veel energie krijgen van het ontwerpen van online en offline uitingen. Wij zijn een full service agency uit Almere. Door een brede combinatie van diensten zorgen wij al jaren voor allerlei online en offline oplossingen. We helpen met name om bedrijven te voorzien van moderne digitalisering en daarbij aansluitend drukwerk. Hiermee kunnen we organisaties ondersteunen in de manier waarop zij hun boodschap willen laten overkomen bij hun doelgroep(en). Wij krijgen energie van nauwkeurige samenwerkingen, waarde verhogende resultaten en de never ending learning curve van ons prachtige beroep. De laatste tijd zit Jointly Heroes in een stroomversnelling en zijn wij actief bezig met uitbreiden, groei jij met ons mee?

Wat ga je doen?

Als grafisch vormgever bestaat je werk uit het bedenken en ontwerpen van kwalitatieve digitale uitingen. Deze digitale uitingen zijn dingen als huisstijlen, logo's, visitekaartjes en nog veel meer. Digitale uitingen worden vaak ook offline gebruikt door ze bijvoorbeeld te laten drukken. Je dag begint met een korte dagstart waarin wij aan elkaar vertellen wat er op de planning staat en hoe we de werkzaamheden zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen. Je krijgt van ons altijd een duidelijke opdracht waarin je de ruimte hebt om vragen te stellen. Natuurlijk is er ook ruimte om aan je eigen opdrachten te zitten.

Je zit in het mooiste kantoorpand van Almere op 17 hoog dichtbij het centraal station. Mocht je ergens niet uitkomen of heb je bij sommige dingen af en toe meer ondersteuning nodig is dat geen probleem. Wij zijn met een team die je constant willen en kunnen helpen met je groeiambities. Ook de koffie en de lunch worden voor je verzorgd. Je hoeft alleen maar je best te doen en dan doen wij de rest voor je.

Wie ben jij?

 • Je hebt ervaring met de tools van Adobe zoals Illustrator, Photoshop en InDesign;
 • Je bent creatief en laat dit zien in je digitale creaties;
 • Je bent een dolenthousiast persoon die ambities heeft om door te groeien in het vak;
 • Je hebt een flexibele en leergierige houding;
 • Je bent informeel, maar houdt wel van hard werken;
 • Je bent woonachtig in of rondom Almere.

Je hebt een streepje voor als je ervaring hebt in één of meer van de volgende onderdelen

 • Je weet hoe je de tools van Adobe kunt inzetten om digitale designs te ontwerpen;
 • Je weet hoe je bestanden drukklaar presenteert bij een drukkerij;
 • Je durft mee te brainstormen over klantwensen;
 • Je kan de wens van een klant makkelijk vertalen naar een digitaal ontwerp;
 • Je hebt basiskennis van UI/UX design.

Klinkt allemaal best heftig en natuurlijk hoef je nog niet alles te kunnen. Wij gaan er tijdens je stageperiode voor zorgen dat je bovengenoemde onderdelen snapt waardoor je jezelf verder kan doorontwikkelen.

Interesse?

Stuur een mail naar: werkenbij@jointlyheroes.nl en wij nemen contact met je op!